Käsintehty suomalainen pellavahääpuku verkosta

Pellavasta tehty hääpuku on uniikkia ja luonnollista käsityötä Suomesta

Nykyään suurin osa vaatteista, hääpuvut mukaan lukien, tulee tehotuotettuna Kiinan ihmemaasta. Nämä massatuotetut puvut on tekokuituisia, ja voivat tulla vastaan kenellä tahansa muulla. Massasta erottuvaksi tahtova morsian ilahtuukin varmasti kuulleessaan, että nykyään on mahdollista tilata uniikki, luonnollisista materiaaleista valmistettu pellavapuku käsityönä Suomesta.

Miksi valita pellavapuku häihin?

Suomalainen morsian on klassinen, hillityn tyylikäs, arvokas mutta juhlava sekä yhtä luonnon kanssa – aivan kuten pellavahääpuku! Pellavalla on Suomessa tuhansien vuosien perinteet juhlakankaana, ja pellava kuvastaakin suomalaisen kansan luonnetta ja identiteettiä paremmin kuin hyvin.

Suomalaisia häitä on perinteisesti tanssittu luonnonhelmassa tai esimerkiksi seuratalolla maaseudun kupeessa, jolloin mikään kangas ei sovi teemaan pellavaa paremmin. Pellavainen hääpuku sopii oikeastaan mihin tahansa kaikkina vuodenaikoina, ja on aina harmoniassa morsiamen ja ympäristön kanssa.

Pellavapuku tehdään juuri sinulle

Kuten sanottu, pellavainen puku sopii täydellisesti suomalaisuuteen ja luontoon. Ei siinä kuitenkaan kaikki – pellavapuku sopii kuitenkin täydellisesti myös juuri sinulle. Olit sitten minkä pituinen ja muotoinen tahansa, sopii mittatilaustyönä käsityönä Suomessa valmistettu mekko ihan jokaiselle. Mekon mallilla voidaan korostaa haluamiasi piirteitä ja vetää huomiota pois niistä kohdista, joista et pidä. Morsiamena saat itse valita materiaalien lisäksi myös pukusi värit – pellavapuku sopii siis täydellisesti myös vähemmän perinteikkäälle morsiamelle!

Pellavapuku on yllättävän edullinen

Vaikka pellavaiset hääpuvut tehdään Suomessa käsityönä ja mittojesi mukaan, ei tämä niiden hinnassa juuri näy. Ne eivät nimittäin maksa senttiäkään enempää kuin tehdastekoiset massoittain tuotetut puvut! Pellavapuku suunnitellaan ja valmistetaan alusta loppuun asti täysin käsityönä, ja sen tekoon käytetään maailman upeimpia ja laadukkaimpia pellavakankaita.

Ikioman puvun teettäminen on helppoa

Jos haluat teetättää ikioman pellavapuvun mittojesi mukaan, on se yllättävän helppo homma. Tutkaile etukäteen, millaista väriä ja mallia pukuusi haluat, vieraile liikkeessä mittauksessa ja nouda valmis, täydellisen istuva pukusi liikeestä. Pellava on helppo kangas, eikä hääpuvun teossa tarvita ylimääräisiä sovituskäyntejä. Tämä tarkoittaa sitä, että sinä vältyt turhalta liikkessä ravaamiselta. Pellavapuku on simppelin morsiamen valinta!