Käsintehtyä muotia näppärästi Etsystä

Jos pidät käsintehdystä muodista, kannattaa ehdottomasti tutustua Etsyyn, sillä se kokoaa yhteen monet käsityöharrastajat, jotka myyvät toinen toistaan kauniimpaa käsintehtyä muotia ja kodintuotteita. Tämä artikkeli antaa vinkkejä, joiden avulla ostat Etsystä näppärästi käsintehtyä muotia ja vältät virheostokset.

Kuinka löydän haluamani tuotteet Etsystä?

Etsystä löytyy valtava määrä käsintehtyä muotia ja muita tuotteita, ja juuri haluamasi tuotteiden löytäminen saattaakin tuottaa päänvaivaa. Onkin tärkeää, että käytät etsinnöissäsi mahdollisimman hyviä hakusanoja. Mieti siis aivan ensimmäiseksi mahdollismman tarkkaan, mitä haluat Etsystä löytää. Jos etsit käytettyjä tuotteita, lisää hakusanaan vintage-sana. Jos etsit esimerkiksi käytettyjä tuoleja, kokeile käyttää hakusanaa vintage chair. Voit myös käyttää haluamasi tuotteen materiaaleihin liittyviä hakusanoja, kuten vaikkapa bamboo tai leather tai vaikkapa haluamaasi väriin liittyviä hakusanoja. Jos etsit tietyn merkkisiä tuotteita, käytä tuotemerkkiä hakusanassa.

Hyödynnä suosikit-kategoriaa

Kun löydät Etsystä sinua kiinnostavia tuotteita, kannattaa tallettaa ne suosikkeihin. Näin voit vertailla erilaisia hyviä löytöjä ja valita niistä ne kaikista parhaat ostoskoriin. Suosikkeihin lisääminen on helppoa, sillä sinun tarvitsee vain painaa tuotekuvan ylänurkasta löytyvää sydäntä. Jos tietty myyjä miellyttää sinua erityisen paljon, voit tallentaa myös myyjän omien suosikkiesi joukkoon. Tämän tehtyäsi saat omalle etusivullesi ilmoituksen aina, kun suosikkimyyjäsi lisäävät kauppaansa uusia tuotteita.

Harkitse ennen ostamista

Ennen kuin ryntäät ostamaan Etsystä käsintehtyä muotia tai muita tuotteita, tutustu myyjän saamiin palautteisiin. Yleensä useat viiden tähden kaupat kertovat myyjän luotettavuudesta. Katso tarkasti myös tuotekuvat ja -kuvaukset ja varmista tuotteen mitat. Tarvittaessa voit lähettää myyjälle viestin ja kysellä häneltä lisätietoja. Ota huomioon, että tilatessasi käsintehtyä muotia USA:sta, Kanadasta tai Australiasta tai muilta EU:n ulkopuolisilta alueilta saatat joutua maksamaan arvonlisäveron ja maahantuontiveron. Myös postikulut saattavat olla näiltä alueilta tilattaessa korkeat. Ennen tilaamista kannattaa tutustua myös myyjän laatimiin palautusehtoihin.

Tilauksen jälkeen kannattaa antaa palautetta

Kun olet saanut tilaamasi tuotteet, kannattaa antaa myyjälle palautetta. Tästä on hyötyä muille ostajille ja myös myyjälle itselleen, jos kaupat ovat toteutuneet toivomallasi tavalla ja tuote on sitä mitä on luvattu.