Tervetuloa netistä ostettavaa käsityötä käsittelevään blogiimme

Jos olet koskaan ostanut mitään käsityönä, tiedät varmasti, että siinä on aivan erilainen tuntu, kuin vaikkapa Aasiasta tuodun massatuotetun tavaran ostamisessa. Tämä johtuu monesta seikasta: käsityönä tehty tavara on uniikki, se on tehty rakkaudella, käsityötä ostamalla tuet käsityöläistä ja käsityönä tehty tavara on yleensä aina myös kustomoitavissa mielesi mukaiseksi. Muun muassa edellä mainitut seikat vaikuttavat siihen, miksi käsityön suosio on pysynyt yllä niin kauan, kuin ihmisiä on ollut olemassa. Käsityössä tuntuu olevan ripaus taikaa, ja juuri siksi on niin ihanaa, että käsityöt ovat kaikkien saatavilla, sillä nyt myös käsitöiden kauppa on siirtynyt nettiin.

Käsityöläiset myyvät tuotteitaan internetissä

Käsityöläisille kaupan kannalta näkyvyys lienee hankalinta saavuttaa. Nykymaailmassa, jossa käsityö menettää jatkuvasti arvostustaan edullisemman massatuotetun tavaran tieltä, on käsityöläisten näkyvyys tärkeämpää, kuin koskaan ennen. Siksi onkin hienoa, että massatuotettua tavaraa myyvien verkkosivujen rinnalle on ilmestynyt myös käsityöläisten omia verkkokauppoja sekä tietenkin kaikkien käsityöläisten yhteinen kauppapaikka Etsy. Etsy yhdistää käsityötä arvostavat ostajat sekä käsityöyritykset, yrittäjät ja harrastajat saman katon alle ja takaa sen, että jokainen saa haluamansa. Etsystä kerromme lisää tämän sivun kattavissa artikkeleissa, jotka esittelevät Etsyn perin pohjin ja käyvät läpi muun muassa sen toimintaa.

Käsintehty hääpuku tehdään mittojesi mukaan

Onko sinulle tiedossa häät? Onneksi olkoon! Tiesitkö, että nykyään yhä useampi morsian suosii käsityönä tehtyjä pukuja omana hääpäivänään tehdasvalmisteisten sijaan? Jos sinäkin olet harkinnut liittymistäsi näiden morsianten joukkoon, voit lukea lisää käsintehdyistä morsiuspuvuista tämän sivun artikkeleista. Saat muun muassa vinkkiä siitä, millainen mekko sopii juuri sinun vartalotyypillesi. Lisäksi voit lukea lisää pellavaisista häämekoista – mitä ne oikein ovat?